Tekniikat

Byadmin

Tekniikat

2008 alkaen:
Pigmenttivedoksia länsimaisille ja japanilaisille taidepainopapereille ja kankaille taustattuna eri materiaaleille tai pingotettuna kiilakehyksiin tai kehystettynä.

Myös Fotosec/Diasec tekniikoilla toteutettuja isoja moniosaisia teoksia.Esitysmuotoina myös japanilaistyyliset sermit, rullat, kirjat ja boxit.
Pigment Print on Fine Art Papers from Europe and Japan, canvas framed different ways. Fotosec or Diasec techniques in big forms. Japanese traditional Book Bindings, Scrolls Folding Screens and boxies as presentation forms.

2006:
Digitaalinen tuloste kromogeeniselle paperille taustattuna alumiinille ja polymeerigravyyrejä yhdistettynä muihin syväpainografiikan tekniikoihin myös japanilaistyylisissä kuvasermeissä.
Digital Print on Chromogenic paper mounted on aluminium and Photo Polymer gravures in Folding Screens and books.

1997-2004:
Liquid Light-emulsio, lyöntimetelli ja akryylimaalaus kankaalle / paperille taustattuna MDF-levylle kookkaissa moniosaisissa töissä . Pienemmissä käytössä Polymeerigravyyri ja ImagOn gravyyri tekniikat.
Liquid Light-emulsion, Leaf Gold and Acrylic painting on paper and canvas in big works and Photo Polymer and ImagOn gravure techniques.

1987-1993:
Laajasti erilaisia Syväpainografiikan syövytys tekniikoita mm; Viiva-, Akvatinta- ja Pehmeäpohjasyövytyksien sovellutuksia.

1992
lähtien isoissa töissä tekniikkana sokeripintasyövytyksen- ja akvatintalaveerauksen oma sovellutus. Myös pastellimaalauksia paperille -89.

Many different new solutions of Intaglio Printmaking techniques in big presentation forms and some Pastel- and Acrylic Painti